Gevelreiniging Benelux waarborgt uw gevels
Gegarandeerd 1O jaar géén witte uitslag op uw metselwerk!

Uw metselwerk 10 jaar gegarandeerd vrij van witte uitslag

Het zal u zeker wel eens opgevallen zijn: nieuwe woningen waarvan het metselwerk eruitziet alsof het al jaren weer en wind heeft moeten doorstaan. Door het opnemen van regenwater en daarbij horend vochttransport kunnen in het metselwerk opgesloten mineralen steeds meer aan de oppervlakte komen. Het gevolg: een witte uitslag op uw gevel en/of opvallend kleurverschil.

Bij Gevelreiniging Benelux begrijpen we dat dit niet de uitstraling is die u wenst voor uw woning of pand. Daarom bieden wij u diverse oplossingen voor het verwijderen van witte uitslag op uw metselwerk. Altijd passend bij uw specifieke baksteen.

De behandeling wordt uitgevoerd door professionals, zodat u zeker weet dat het goed gebeurt. Zó goed zelfs, dat wij u maar liefst 10 jaar durven te garanderen dat uw metselwerk geen witte uitslag krijgt.

Uw metselwerk krijgt wat het verdient

Bent u op zoek naar een product of een verwerker voor het schoonhouden van metselwerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundige kennis krijgt het metselwerk de gewenste bescherming, zonder dat deze wordt aangetast. Na onze behandeling heeft uw woning of pand weer de uitstraling die het verdient!

  • Algemeen contact
  • Postbus 248, 5140 AE
  • Waalwijk, Nederland
  • Bezoekadres (alleen op afspraak)
  • De Sonman 20
  • 5066 GJ Moergestel, Nederland
Gevelreiniging Benelux is aangesloten bij branchevereniging Gebouwschil Nederland
Branchevereniging Gebouwschil Nederland