Gevelreiniging Benelux reinigt, kleurt en beschermt alle soorten bakstenen en betonnen gevels voor zowel nieuwbouw als renovatie en restauratie.

Ervaren in gevelreiniging.

In 2016 startten Martijn en Norbert Gevelreiniging Benelux. De twee ondernemers kennen elkaar ruim 10 jaar. In die periode werkten ze al in de bouwsector. Martijn werkte jarenlang in het gevelonderhoud. Norbert werkte jaren als leverancier van bouw chemische producten. 

Innovatief ondernemen in gevelreiniging.

Martijn en Norbert werkten elk vanuit een andere onderneming aan problematiek rondom verkleurde en vervuilde gevels. De reinigingsmethoden en -middelen werden keer op keer van meerdere kanten bekeken. In de loop der jaren ontdekten ze dat sommige recepten gedateerd waren en verder doorontwikkeld konden worden. Jarenlange ervaring met vervuilde gevels en gevelreiniging in combinatie met de opgedane kennis en nieuwe ideeën resulteerden in Gevelreiniging Benelux. Een bedrijf waarin Martijn en Norbert samen reinigingsproducten en -methoden verder ontwikkelen. Het doel is om minder beschadigingen achter te laten aan de bevuilde objecten en het milieu te sparen.


Uw metselwerk krijgt wat het verdient
Bent u op zoek naar een product of een verwerker voor het schoonhouden van metselwerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundige kennis krijgt het metselwerk de gewenste bescherming, zonder dat deze wordt aangetast. Na onze behandeling heeft uw woning of pand weer de uitstraling die het verdient! En daar staan we garant voor!

Meer over onze garantie

  • Algemeen contact
  • Postbus 248, 5140 AE
  • Waalwijk, Nederland
  • Bezoekadres (alleen op afspraak)
  • De Sonman 20
  • 5066 GJ Moergestel, Nederland
Gevelreiniging Benelux is aangesloten bij branchevereniging Gebouwschil Nederland
Branchevereniging Gebouwschil Nederland