Bakstenen op kleur brengen en voegen kleuren

Het komt regelmatig voor dat er kleurverschil in een gevel zit. Een deel van de bakstenen heeft net een andere tint dan de bakstenen van een andere levering. Het kleurverschil is vaak pas zichtbaar als de steiger wordt afgebroken en het totaalbeeld zichtbaar is. Vanaf een bepaald punt is te zien dat bakstenen of de voegmortel een andere kleur hebben. Ook komt het voor dat een verkeerde kleur mortel of verkeerde kleur stenen is gebruikt in de gehele gevel. Of het gaat om een deel van een gevel of het totale metselwerk: Gevelreiniging Benelux kan voor u de bakstenen op kleur brengen en voegen kleuren.

Bakstenen op kleur brengen

Een opdrachtgever of architect kiest bewust voor een bepaalde kleur baksteen. De uitvoering moet dan natuurlijk naar het idee. Een bepaalde kleur van bakstenen bepaalt immers mede de uitstraling van het huis. Voor het metselwerk worden de juiste kleur en type bakstenen besteld. Soms gaat er iets mis en is het metselwerk al klaar wanneer iemand opmerkt dat de kleur afwijkt. Ook komt het voor dat er te weinig stenen geleverd of besteld worden. De bakstenen uit de nalevering kunnen anders van kleur zijn doordat ze niet tegelijk geproduceerd zijn als de bakstenen uit de eerdere levering. Opnieuw bouwen is geen optie. Dan is bakstenen kleuren een prima oplossing.

Voor
Na
Voor
Na

Voegen kleuren buitenmuur heeft effect

De keuze voor de kleur van voegmortel is heel bewust. Een gevel of een gebouw krijgt een totaal andere uitstraling na het kleuren van voegen van de buitenmuur. Een tint donkerder of lichter maakt dus een groot verschil. Wanneer de kleur om welke reden dan ook uiteindelijk niet is wat het zou moeten zijn dan is kleuren van enkel het voegwerk een goede oplossing.

Bakstenen op kleur brengen en voegen kleuren is vakmanschap

Het kleuren van bakstenen en van de mortel is handwerk. Een vakmanschap waarin we veel ervaring hebben. We kleuren niet met een bepaalde verfsoort. Het unieke aan onze oplossing is dat we de bakstenen en voegmortel kleuren middels een methode die de diepte ingaat. Een in en in kleuring. Het grote voordeel hiervan is dat de kleuring blijvend is. Dus gaat u na 10 jaar de gevel intensief reinigen, dan behouden stenen en voegmortel de kleur en vindt u niet de kleur met het reinigingsmiddel onder aan de gevel.

Voor
Na
  • Algemeen contact
  • Postbus 248, 5140 AE
  • Waalwijk, Nederland
  • Bezoekadres (alleen op afspraak)
  • De Sonman 20
  • 5066 GJ Moergestel, Nederland
Gevelreiniging Benelux is aangesloten bij de branchevereniging Gebouwschil Nederland
Branchevereniging Gebouwschil Nederland